Sinoan 2018: start kaartverkoop The Dirty Daddies, de SINOANkrant en nog veel meer!

Je zou zeggen we kunnen het niet gekker maken dan het al is, maar dat doen we toch! Vanaf 11 t/m 17 juni gaan we weer los met Sinoan. Naast een volle week feest, Lieuwe de Leeuw, de band van het jaar op de zaterdagavond, allerlei leuke activiteiten en toffe nieuwe gadgets, hebben we dit jaar weer iets nieuws bedacht. De kaartverkoop voor de feestavond op de zaterdag zal daarentegen niet veranderen.

Dit jaar staan The Dirty Daddies op het programma voor de zaterdagavond. Een fantastisch spektakel die zichzelf de “witte brigade” noemt, geven een totaal nieuwe lading aan het begrip “coverband”. De Top 2000 die als een tornado over een meezingende, springende en hossende menigte dendert. Wederom een band die je niet mag missen. De kaartverkoop was vorig jaar al een feestje op zich en daarom doen we het dit jaar gewoon hetzelfde. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn verkrijgbaar vanaf 16 jaar. Maximaal 2 kaarten per persoon.

Wanneer:           vrijdagavond 18 mei

Tijd:                     vanaf 20.00 uur

Waar:                  Café de Klok

Wil je wel komen, maar is het niet gelukt kaarten te bemachtigen? Houd dan Facebook scherp in de gaten en luister tijdens de feestweek naar SINOAN FM! en maak kans op vrijkaarten en natuurlijk andere leuke nieuwe SINOAN gadgets!

Sinoan Bier

We hebben niet alleen sinoan de feestweek, maar ook sinoan bier! Met trots presenteren wij dit jaar het enige echte “Sinoan Bier, Liuw fan de Wâlden”: een heerlijk speciaal biertje om alvast in de stemming te komen.

Vanaf half mei te koop bij de Poiesz!

De SINOANkrant

In de juni editie van de Harkemaster Courant vinden jullie onze gloednieuwe SINOANkrant! In deze krant is het programma voor 2018 terug te vinden en lees je alle andere dingen die je graag wilt weten over de feestweek.

 

Over ons