juni, 2022

dinsdag14juni13:3016:00Vroeger was alles beter13:30 - 16:00

Omschrijving

Op dinsdag is uiteraard de Seniorenmiddag.

Thema
Vroeger was alles beter, terug naar de jaren 70

Info
Marc Vrolijk gaat terug naar de tijd waarin afwassen nog heel gewoon was. Iedere dag verdwenen hele stapels vuile vaat in het hete sop. Onder luid gezang werd de klus geklaard. Achter het aanrecht passeerde het ene na het andere lied de revue. Met de komst van de vaatwasser verdween in veel gezinnen deze oergezellige traditie. In ‘Zingen bij de Afwas’ laat Mark de 70-er jaren herleven.

Met een heerlijke mix van muziek en humor wordt het publiek getrakteerd op een ouderwets middagje amusement. Het herkenbare repertoire wordt afgewisseld met lachwekkende conferences waarin herinneringen worden opgehaald aan de jaren ’70,  zoals het winnen van het Eurovisiesongfestival, Jan Pelleboer, de twee WK finales, Fred Emmer en de introductie van de Bouquet Reeks.

Zingen bij de afwas brengt de sfeer er goed in tijdens deze middag. Zingen bij de Afwas 2 is inmiddels tijdens  diverse gelegenheden gespeeld, van dorpsfeest, personeelsfeest en vrijwilligersfeest tot een feest van Vrouwen van Nu. Ook voor bedrijven en bruidsparen die hun 40 jarig jubileum vieren is het natuurlijk erg leuk om op een originele manier terug te gaan naar de begintijd.

 

Tijd

dinsdag 14 juni 13:30pm - dinsdag 14 juni 16:00pm

Locatie

Feestterrein Harkema

Ikeloane

Comments are closed.

Sinoan FM
X